Zeemanskoor Giessenburg

2 reacties op “Jubileumuitvoering twaalf en een half jaar”

 1. Joan Stuurstraat

  Zaterdag 12 oktober 2019 heeft Zeemanskoor Bestevaer de deuren van De Til in Giessenburg weer wijd open staan om hun vrienden, familie en verdere liefhebbers te laten genieten van hun ingestudeerd volledig nieuw repertoire.

  Bij ‘hun thuiskomst’ hebben de meeste weer (even) hun vrouw aan boord genomen met name om ook een paar liedjes samen te gaan zingen voor hun twaalf en half jarig bestaan.

  Om de sfeer nog meer te verhogen hebben we ook Marco den Hollander aangemonsterd om voor u zijn mooiste liedjes uit het verleden en heden te gaan zingen. U zult er absoluut geen spijt van krijgen. Een sfeer zó …!!

  Het na- en slotfeest zal die avond worden gedaan door Allround band Midway (live music)
  van 23.00 tot 01.00 uur.

  Het optreden begint om 20.00.
  De zaaldeuren gaan om 19.15 open.
  De toegang voor dit bronzenfeest ‘De koperen zeebonken’ is deze keer gratis ….Dus laat u zien en u zal er absoluut geen spijt van hebben!!

  Meer informatie over ons koor is te vinden op de website: https://www.bestevaer.net

  1. Joan Stuurstraat

   Het ‘aftellen’ is begonnen. Wat een samenwerking’ bij het opmaken van zo’n schitterend podium en zaal. Laten we hopen dat het een volle zaal zal worden. Ondanks dat de toegang gratis is zijn er 45 stoelen gereserveerd. Een ieder verwacht en hoopt dat het druk zal worden…..
   Het is tenslotte feest tra la la…

Geef een reactie